6 mei 2014

Een nieuw elan

Graveertechniek van Dijk heeft een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Er is meer specialisme in huis gekomen, ons machinepark is up to date en ons team is gegroeid. Iedereen binnen ons bedrijf heeft veel passie voor het graveervak. Het is tijd voor een nieuw elan! 

Nieuw logo
Na geruime tijd neemt Graveertechniek van Dijk afscheid van het oude logo. Het nieuwe logo maakt deel uit van onze nieuwe huisstijl.

Graveertechniek van Dijk is een betrouwbaar specialistisch graveerbedrijf met een hoogstaand niveau. Dat willen wij graag uitstralen. Het ontwerp van het logo is technisch, krachtig en plaatst ons graveerbedrijf midden in deze tijd.

Nieuwe huisstijl
Onze nieuwe huisstijl omvat niet alleen een nieuw logo. Ons uitgangspunt is een eigentijdse uitstraling met een nieuw lettertype en verfrissende kleuren.

De kleuren zijn gebaseerd op de aanduiding van materialen en representeren nauwkeurigheid. Deze elementen worden toegepast op verschillende visuele uitingen, waaronder deze nieuwe website.

We vertrouwen er op dat we met onze nieuwe huisstijl onze werkwijze richting u als klant, relatie of bezoeker bevestigen.