Graveertechniek van Dijk is opgericht door Cinthia en Bert van Dijk op 2 januari 1985 en begonnen als onderneming gespecialiseerd in bewegwijzering voor binnen en buiten: naamplaten, reversspelden, kamernummers, tafelnummers, sleutelhangers en sleutelballen.

Al snel kenden veel hotels de naam Van Dijk als dé leverancier van horecagerichte producten. Ook andere bedrijven, organisaties en instellingen, zoals bejaardencentra en zwembaden, wisten de weg naar Graveertechniek van Dijk te vinden. Begin jaren negentig introduceerde het bedrijf de eerste computergestuurde graveermachine.

In 2002 trad Jurgen van Dijk toe in het graveerbedrijf. Jurgen heeft de vakopleiding gevolgd en heeft de modernste technieken onder de knie. Met zijn kennis is het bedrijf steeds verder uitgegroeid, vooral in de specialistische graveertechnieken heeft het bedrijf zich sterk ontwikkeld. Lees hier een interview met Jurgen.

Het machinepark is ondertussen behoorlijk uitgebreid en op deze specialisaties ingericht. Daarnaast heeft Van Dijk de laser- en printtechniek in huis gehaald om zo een totaalproduct aan zijn klanten te kunnen bieden. Graveertechniek van Dijk is met zijn ruime en moderne machinepark en vakbekwame medewerkers een prachtig graveer- en freesbedrijf. Al bijna 32 jaar een betrouwbare en deskundige partner.